Trigger er svært stolte av å ha hatt besøk av Kong Harald

Publisert av Trigger 16.04.2023

Trigger er svært stolte av å ha hatt besøk av Kong Harald på vår avdeling på Askøy. Under besøket fikk kongen og hans følge presentert alle våre avdelinger; vaskeri, bakeri, bilverksted, trelast og trevareproduksjon, jobbfrukt og snekkerverksted.

Hans Majestet Kong Harald og hans følge fikk også omvisning i TriggerMAT og TriggerVaskeri.

 

 

Alle våre ansatte gjorde en fantastisk innsats under besøket og Kongen fikk også møte flere av dem. Arild Mikkelsen og flere andre ansatte fikk uttrykt sin stolthet over å jobbe i Trigger. De kunne fortelle hvordan bedriften gir dem en følelse av verdighet og at de kan bidra til samfunnet, selv om de av ulike årsaker ikke kan jobbe i en ordinær bedrift.

 

Kongen var interessert i arbeidet vårt og stilte mange spørsmål til flere av våre ansatte. Han uttrykte at han var imponert over at vi hadde så mange ulike spennende arbeidsoppgaver og spurte blant annet om bedriften virkelig hadde sin egen bilverksted, noe han fikk bekreftet av Kim Benjamin.

Besøket var en stor suksess, og alle ansatte gjorde en fantastisk jobb under denne store festdagen. Vi er utrolig stolte av vår produksjon og av å ha hatt besøk av kongen og hans følge.

 

 

 

 

 

Takk til alle ansatte som har bidratt både i forberedelsene og deltagelse i denne festdagen.