Nytt vaskeri – Trigger 2023

Publisert av Trigger 10.12.2021

Trigger vil slå sammen sine to vaskerier til ett vaskeri, det er ingen som vil miste jobben, men sammenslåingen vil kunne bety at fra mars 2023 vil noen ansatte får ny arbeidslokasjon (avstanden mellom vaskeriene er i dag 6 km.) og kanskje noen andre arbeidsoppgaver i vaskeriet enn de har i dag.

Dagens vaskerier i Bakervågen og Strømsnes er godkjent i bransjestandard A+ som er høyeste kvalitetsnivå godkjent av NVK (Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn) og er hoved-leverandør til helsevesenet på Askøy og Øygarden. Sammenslåing av vaskeriene vil ikke påvirke våre leveranser og alle våre kunder vil få opprettholdt sitt service-nivå.

Det nye vaskeriet vil være i Bakarvågen 15 (der vaskeriet er i dag). På bildet ser du tegninger av hvordan vi tenker oss det «nye» vaskeriet vil se ut.

  Avdelingsleder Tommy forteller at alt ikke er klart og at det å slå sammen vaskeriene er en prosess som vil ta tid. Det betyr i praksis at de ikke skal slås sammen før ca. mars 2023.

Målsetningen er at vi får et større, enda flottere avdeling for alle ansatte, noe som igjen forhåpentligvis fører til økt kompetanse, arbeidsglede og trivsel for alle.

Alle i Trigger er opptatt av dette skal oppleves som en god prosess for ansatte og kunder. Derfor planlegger vi flere aktiviteter for å skape en felles kultur i det «nye» vaskeriet. I tillegg jobbes med å utarbeide opplæringsplaner i forhold til nye de arbeidsoppgavene.

Dette kommer til å bli kjempe spennende og kjempe bra! Og vi gleder oss!

Dersom du lurer på noe i forhold til sammenslåingen, kan du ta kontakt med avdelingsleder Tommy 98268082