Modernisering og oppgradering i Trigger

Publisert av Trigger 15.01.2022

Trigger har som ledd i vår modernisering og oppgradering investert i flere nye maskiner, og det blir flere. De første maskinene er en ny vaskemaskin i Bakervågen og «ny for oss» høvel-maskin i Hanevik.

Vaskemaskinen i Bakarvågen vil ivareta det økte volumet av tøy når vaskeriene i Trigger samlokaliseres neste år. Maskinen overtar i første omgang for en gammel Elextrolux 90 kg vaskemaskin som har vært med oss siden 2008. Den nye maskinen er av merke Krebe Tippo og møter alle krav til miljø, god driftsøkonomi, ergonomi og tekniske finesser.

I Hanevik vil den nye høvelmaskinen sørge for at vi unngå flaskehalser i produksjonen. Maskinen har vi kjøpt av vår søsterbedrift på Os (Os Asvo AS) og vi er utrolig glad for at vi fikk kjøpt og ikke minst for det gode samarbeidet.

Dette er den største maskinen vi har hatt og har en kapasitet på 120 kg sier Remi til høyre i bildet. Ole Marius til venstre samtykker og ser frem til å betjene den nye maskinen når den omsider kommer på plass. Hanna og Regina gir tommel på og kommenterer at den nye maskinen kommer til å gjøre “susen”.