Miljøfokus og utvikling!

Publisert av Trigger 21.08.2022

Det er alltid gøy med nye verktøy, men ekstra stas når miljø står i fokus. Vår nye elektriske truck vil fungere utmerket i ny produksjonshall.

Medio februar fikk Trigger Jobb nøklene til “nye” delen av bygget (samme sted som vi er i dag – Idrettsvegen 51, Straume) siden den gang har det vært jobbet med å klargjøre bygget slik at lokalene blir tilpasset Trigger sine behov. Trigger får ca. dobbelt så stor plass og planlegger i disse dager plassering av maskiner mm.

 

Innhold i bygget;

Trigger vil fortsette med hagelinjen og produsere ulike hagebenker, de flotteste blomsterkasser, poststativer mm

I tillegg har vi investert i to nye industrimaskiner som står klar til bruk så snart de nye produksjonslokalene er klare. De nye maskinene skal brukes i trelast produksjonen (trekantlister) til bygge-bransjen samt at vi har kjøpt en ny flott kapp-maskin som effektivt produserer deler til videreforedling.

I den eksisterende bygningsmassen vil vi få større plass der pakking av ulike elementer til industrien samt pakking – og levering av frukt står sentralt. Samtidig vil gruppen som jobber med tiltaket Arbeidsforberedende trening få større plass til å gjennomføre kurs mm.

Bakgrunn; 

Trigger har lenge hatt behov for større plass i Øygarden kommune. Øygarden kommune har utvidet egenkapitalen i Trigger gjennom kjøp av nye lokaler. Investeringen fra Øygarden kommune gjør at Trigger får økte arealer og dette gir oss mange nye muligheter. Vi er utrolig stolte av politikerne i Øygarden kommune som satser på Trigger.